Matti Muukkonen Focus Localis -tiedejulkaisun päätoimittajaksi

Julkisoikeuden yliopistonlehtori Matti Muukkonen Itä-Suomen yliopistosta valittiin joulukuussa  Focus Localis -tiedejulkaisun päätoimittajaksi ja kuntaoikeuden yliopisto-opettaja Saanareetta Virikko lehden toimitussihteeriksi. Heidän toimikautensa alkaa keväällä 2024 ja kestää kaksi vuotta.

Muukkonen on aiemmin vastannut Oikeus -lehden Oikeudellista elämää -palstasta. Hän on lisäksi toiminut Joensuun yliopiston Oikeustieteellisiä julkaisuja -sarjan toimitussihteerinä ja toimittanut Pentti Arajärven juhlakirjan. 

Matti Muukkosen kaksivuotisen päätoimittajakauden aikana Focus Localis -lehdestä ilmestyy teemanumero koskien norminpurkua kunnissa ja hyvinvointialueilla sekä englanninkielinen oikeusvertaileva teemanumero.

Ks. lisää tästä.