JULKIHINTA-hankkeen puoliväliseminaari 12.1.2022

Itä-Suomen yliopiston, Cardiffin yliopiston ja CIM Communication & Information Management Simanainen & Co Ay konsulttiyrityksen muodostaman tutkimusryhmä toteuttaa Valtioneuvoston tutkimus- ja selvitystoiminnan (VNTEAS) hankkeen ”Julkisen sektorin tietojen maksullisuuden ja maksuttomuuden vaikutukset – JULKIHINTA” puoliväliseminaarin verkkotilaisuutena (Teams) ja tiedontuottajatyöpajan yhdessä ohjausryhmän kanssa 12.1.2021 klo 13-15.

Tilaisuus on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Tilaisuuteen toivotaan osallistujia erityisesti julkisen tiedon tuottajaorganisaatioista valtionhallinnosta ja kuntasektorilta. Tilaisuudesta tulee myöhemmin tallenne ainakin kahden viikon ajaksi.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen 10.1.2022 klo 15 mennessä tästä linkistä. Linkki tilaisuuteen lähetetään ilmoittautuneille.

Lisätietoja Matti Muukkonen, hankkeen vastuullinen johtaja, yliopistonlehtori, Itä-Suomen yliopisto, matti.muukkonen[at]uef.fi, p. 050 352 2394.