Muukosen uusi artikkeli Edilexissä: Viran ajalliset ulottuvuudet – Olisiko tarvetta virkamiehiä koskevan sääntelyn synkronoinnille?

HTT, OTT, YTM, julkisoikeuden yliopistonlehtori Matti Muukkosen uunituore referee-artikkeli ”Viran ajalliset ulottuvuudet – Olisiko tarvetta virkamiehiä koskevan sääntelyn synkronisoinnille?” on julkaistu Edilexissä. Muukkonen tarkastelee artikkelissaan laaja-alaisesti sitä, milloin virkamies on virkavelvollisuuksiensa alaisena ja milloin ei. Artikkeli nostaa erinomaisesti esiin Suomen virkamiesoikeudellisen sääntelyn hajanaisuuden, minkä ratkaisuna Muukkonen esittää virkamieslainsäädännön keskittämistä. Olisiko perusteltua säätää laki julkisen hallinnon viranhaltijoista, jota sovellettaisiin kaikkiin julkisyhteisöihin?

Artikkeli luettavissa Edilexissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *